GENT GRAN

Quan les persones creixen, el poble i el país creixen. Som persones que creiem en les persones

Promocionarem els serveis d’atenció i cura per a la gent gran a domicili, aprofitant els recursos existents del Consell Comarcal, CAP...

Afavorirem l’accés de noves tecnologies a la gent gran, promovent cursos de formació adaptada.

Després d’haver instal·lat un nou ascensor, WC reformats i adaptats, aire condicionat, aïllaments nous, millora de l’entrada i del mobiliari de les habitacions..., seguirem treballant pels residents i usuaris de Ca la Cileta, cercant, sobretot, engrandir els espais comuns.

Seguirem acompanyant el dinamisme i activitat de la residència i centre de dia impulsant especialment el treball d’estimulació cognitiva i benestar emocional.

Donarem suport a la xarxa de voluntariat entorn la gent gran i al projecte de la Trileta, tricicle que forma part de l’associació “enbicisenseedat.cat”, una activitat que està inclosa al programa de prescripció social i salut (PSS), de CATSALUT.

Desenvoluparem el projecte “unitats de convivència” a l’entorn de la residència i centre de dia de Ca la Cileta. Estudiarem la implantació de pisos compartits sèniors, habitatges cooperatius sèniors... comptant amb el suport de Ca la Cileta.

Ho farem creant un grup de treball específic.

Seguirem acompanyant les necessitats i activitats de la Llar de Jubilats.

Mantindrem l’homenatge bianual a les persones grans.