Qui som, que ens motiva

l'equip

1. Francesc Balcells i Teixidó

2. Maite Teixidó i Jovells

3. Xavier Costa i Monyarc

4. Jordi Martínez Atero

5. Marc Solé i Gaset

6. Marta Serra i Muixench

7. Adriana Vilalta i Nabau

8. Míriam Solé i Solà

9. Maricel Ortiz i Reig

10. Yolanda Gallardo Burgos

11. M. del Carme Ginés i Solé

12. Joel Felip i Camps

13. Meritxell Tàpies i Camats

14. Johanna Rosas Dolorier

15. M. Serra Bel i Casanovas

16. Cristòfol Gutiérrez i Royo

motivació

Ens motiva poder fer servei a les persones, al poble i al país per aconseguir millorar les nostres vides. La resolució dels problemes que ens afecten és un repte i participar a millorar el futur del nostre poble, una responsabilitat que volem afrontar.

Vetllar pel bé de tots per sobre de l'interès particular ens fa diferents. La millora pensant en tots és un benefici del que la nostra comunitat en gaudirà. Amb la capacitat per escoltar a tothom i l'experiència conciliant esforços, que el nostre equip ha demostrat en els darrers anys, ens permet constatar que junts arribarem més lluny.

Alguna cosa semblant està passant a nivell de país. Són moments convulsos i de grans compromisos, i si en aquest context cadascú es mira el melic no podrem aconseguir la fita més anhelada per qualsevol persona o col·lectiu: la LLIBERTAT.

És en aquest aspecte també, que ens motiva participar del moment de la nostra història. Ens comprometem a posar El Palau d'Anglesola, en el just espai que ocupem i amb la modèstia de saber-nos qui som, al servei de les necessitats del PAÍS. Coratge, determinació i consens ens les decisions que haurem de prendre.

Som un municipi que sempre s'ha mobilitzat, una comunitat activa al servei del país i en pro de l'autodeterminació, i l'Ajuntament, què és el mirall del poble, ha de ser lleial a la consecució d'aquest propòsit.

Per tant POBLE i PAÍS. Això ens motiva.

Com més teixit associatiu (cultural, social, esportiu...) més vot independentista.Font: http://gandalf.fee.urv.cat/professors/JosepMariaArauzo/data_ngo/Data.dta

valors

1. Transversalitat i inclusió. Ara, el Palau pretén aplegar diferents sensibilitats. Les diferents visions de la realitat no han de separar-nos, ans al contrari, ens enriquiran. Treballar junts, trencant estructures verticals de la política tradicional. I no només entre partits, sinó dins dels mateixos partits.

2. Associacionisme. Valor col•lectiu que potenciarem, perquè aquest és el nostre origen i un cas d’èxit demostrat a replicar i millorar. Si alguna cosa podem oferir són mans disposades a fer coses amb la gent i per a la gent.

3. Honestedat, coherència, transparència. Estem al servei de la gent del Palau i del País, de NINGÚ més. És més, pensem que les coses no s’han d’amagar, perquè la discreció i la claredat no estan renyides.

4. Humilitat. No som millors que els nostres predecessors ni millors que els que ens substituiran. Simplement, aquest és el nostre moment, ens sentim cridats a oferir aquesta etapa de la nostra vida al servei del Palau d’Anglesola.

5. Veïnatge, cooperació i participació. Des de la bona relació i el suport mutu entre veïns, enfortirem la comunitat. Hem de ser capaços de fer consulta directa, de funcionament simple, de generar debats. Que la iniciativa ciutadana determini l’agenda i el programa de govern. La idea és construir les polítiques i el model de poble conjuntament amb la gent.

6. Respecte, empatia i visió en clau de dona. Sempre un tracte amb cura i prudència a les persones i les seves inquietuds. Defensem unes relacions humanes en clau femenina, perquè la sensibilitat i l’empatia són més necessàries que mai.

7. Receptivitat, diàleg i tolerància. Volem ser propers a les necessitats i preocupacions de la gent. Volem tenir en compte totes les visions, conciliar opcions per arribar a acords que beneficiïn a tothom.

8. Emprenedoria. Fem bandera d'innovar i cercar noves iniciatives i solucions per als palauanglesolins. La formació professional dels membres del nostre equip acredita aquest esperit.

9. Lleialtat i fidelitat. És primordial per nosaltres mantenir els compromisos adquirits. I quan es cometin errors, que hi seran, rectificar. Sempre, però, lleials a la paraula donada.

10. Sostenibilitat i ecologisme. Volem deixar als nostres fills i néts un país habitable, un planeta on s’hi pugui viure de forma saludable, i per això veiem imprescindible treballar des del respecte i la defensa del medi ambient.


Desitgem que aquest projecte us engresqui tant o més que a nosaltres i que us afegiu amb la il·lusió d'aquell que torna a tenir esperances en l'altre.

Hi esteu totes i tots convidats.

ARA, el Palau d'Anglesola