Qui som, PER quÈ VOLEM SEGUIR?

l'equip

PER QUÈ VOLEM SEGUIR?

Ens motiva el servei a les persones, al poble i al país. La resolució dels problemes que ens afecten és un repte i participar de l’avenir del nostre poble per millorar-lo, una responsabilitat que volem seguir afrontant. Vetllar pel bé de tots, per damunt de l'interès particular o de partits, i amb esperit positiu i constructiu, ens ha fet diferents. Tenim esperit de treball i ganes de seguir arremangant-nos pel poble.

També, experiència de treball en equip, capacitat d'escoltar a tothom, voluntat de cohesionar la societat i la certesa que fent les coses junts arribarem més lluny.

Un cop engegades les noves infraestructures: escola, llar d'infants, zona esportiva, passarel·la, biblioteca, millora de la banqueta del canal... volem posar la nostra mirada en vetllar pel funcionament i l’ús de totes aquestes, amb noves iniciatives.

Creiem que un món més just i més humà és possible i necessari. Des de l'espai que ocupem i en el moment que ens toca viure, volem ajudar a construir-lo.

També estimem el país. I en aquest moment que Catalunya viu entre boires i incerteses, seguim compromesos amb la llengua i la cultura. Volem recuperar la dignitat de País i somiem la República mentre l’anem bastint fent bona feina des de la nostra estimada vila del Palau d'Anglesola.

Això ens motiva a implicar-nos. I quins valors apuntalaran la nostra feina?

els nostres valors