Complex Sant Roc, 

un nou espai per viure, 

un nou espai per viure'l

De l'espai que comprèn el camp de futbol, les piscines i l'escola en diem Complex Sant Roc.

Què és un complex? És un conjunt d'instal·lacions situades en un mateix indret que ofereixen diversos serveis. 

Des de la nostra candidatura somiem el Complex Sant Roc. L’imaginem com l’espai educatiu, lúdic i esportiu que ocuparia l’àrea on actualment es troben el camp de futbol, les piscines i l'escola. 

Per què el Complex? Diferents raons ens porten a somiar-lo. 

· Urbanística: volem endreçar la zona, per fer-ne un espai acollidor i ple de vida; noves voreres, places d’aparcament, pavimentació de carrers...

· Educativa: en aquest espai hi construirem la nova Llar d’Infants Municipal i hi unificarem l’escola Arnau Berenguer. Així, en un mateix lloc, hi haurà l’espai educatiu dels 0 als 12 anys. 

· Esportiva: renovació del camp de futbol i millora dels serveis.

· Connexió i seguretat: un nou passatge de vianants, entre les piscines i el camp de futbol, donarà accés de forma segura i directa al pavelló poliesportiu, unint l’avinguda Pont i Gol amb el carrer Lluís Companys. 

· Lúdica: una nova àrea de cafeteria i restauració que doni servei als usuaris de les piscines i als aficionats al futbol. 


Per què Sant Roc? La nostra proposta és Sant Roc, el nom heretat de l'ermita que originàriament estava ubicada allí. De totes maneres, realitzarem una consulta popular per decidir entre tots el nom del Complex. 

Un projecte participatiu. El projecte global l’hem de dibuixar de forma participativa, comptant amb tothom. Afavorirem espais de participació ciutadana que permetin recollir idees i propostes dels palauanglesolins.